De leukste

gadgets & apps

Kaasje (app)

Kaasje is de game van het jaar! De game is bedacht door YouTuber Koen van Heest. In deze game moet je zoveel mogelijk kaasjes verzamelen. Maar pas op voor de stekels en gehaktballen!

Vraagapp (app)

VraagApp is een app voor op je telefoon. Met deze app kun je vragen stellen. Je krijgt hier dan een antwoord op. Bijvoorbeeld over koken, ingewikkelde regels of een lastige brief. Vrijwilligers geven dan antwoord op jouw vraag. Je kunt je vraag typen of inspreken. Deze app kost 12 euro per jaar. Wil je meer weten? Kijk eens op vraagapp.nl

Game Funnel (app)

Ken je die grote spellendozen met veel verschillende spellen? Die heb je nu ook als app. Met de app Game Funnel kun je verschillende spelletjes spelen. Zoals galgje en mijnenveger. En je kunt het overal spelen! Dat maakt het extra leuk.

abcdate

ABCDate is een website. Deze is speciaal gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. Op ABCDate kun je op zoek gaan naar een maatje, vriendschap of een relatie. Er is ook een ABCDate app. Op de ABCDate app kun je profielen van andere mensen bekijken. Op een profiel lees je wie iemand is. Je kunt ook met ze chatten. Je moet zelf wel een profiel hebben om de app te kunnen downloaden. Je begeleider kan je hiervoor aanmelden.

Wil je meer weten over ABCDate. Klik dan hier om naar de website te gaan.

Ben je nog niet aangemeld? Bekijk dan het filmpje met uitleg.