ME-TIME

Even tijd voor jezelf

geniet van een drankje

Lekker genieten van een kopje koffie of thee. Op de bank met je favoriete serie. Dat gaat met deze grote beker van de Hema helemaal goed komen.

Kies duurzaam

Eet je chocolade? Dan wordt er een geluksstofje in je hersenen aangemaakt. Dat geeft een fijn gevoel. Maar te veel chocolade is niet goed voor je. Neem je het toch een keer, kies dan voor Tony Chocolonely. Er wordt goed gezorgd voor de mensen die de chocoladerepen maken. En Tony Chocolonely is de meest duurzame chocolade van Nederland!

Tip: neem per keer 1 blokje, dan heb je er langer wat aan!

neem een maskertje

Wat dacht je van een heerlijk gezichtsmaskertje? Zoals deze van Rituals. Vouw het masker voorzichtig open en leg het op je gezicht. Lekker 20 minuten ontspannen en je huid is weer fris en fruitig.

Maak je eigen zeepjes

Heb jij al eens je eigen zeep gemaakt? In dit setje zit alles wat je nodig hebt om het zelf te maken. Met de uitleg die erbij zit maak jij makkelijk jouw eigen zeepjes.

Maak dit boek roze

Dit is een beetje een gek boek. Het is namelijk niet echt een boek. Er staan allemaal opdrachten in. En het heeft allemaal met de kleur roze te maken. Vind je roze nou niet zo mooi? Dit boek is er ook in het blauw, groen en geel. Wil je dit boek winnen? Doe dan mee aan de prijsvraag op bladzijde 31.