De Leukste

gadgets & apps

Roblox (app)

Roblox is een gameplatform. Het is een spel met daarin allemaal spellen. Je kunt bijvoorbeeld verstoppertje spelen en bouwspellen en sportspellen doen. Ook kun je er vrienden maken, zodat je samen kunt spelen. Het leuke aan Roblox is dat je het op een computer kunt spelen, maar ook in een app.

Wekker

Met deze wekker is het lastig je te verslapen. Om de wekker uit te zetten moet je hem namelijk uitschieten. Je kunt de wekker op 3 manieren stil krijgen. Dit doe je met het infrarood pistool.

Lego

Ben jij fan van Lego? Deze set bestaat uit 11 minifiguren in 11 verschillende kleuren. Ieder figuur is anders. Lego wil graag laten zien dat iedereen anders is. Iedereen is super.

Angry Birds (app)

Angry Birds is een game app. Met een katapult moet je vogels wegschieten. Die vogels moeten dan tegen de houten palen aanvliegen. Die moeten kapot. Tussen de houten palen zitten groene varkens. Die moet je ook kapotmaken. Er zijn meerdere levels, dus je bent niet snel uitgespeeld. De app is beschikbaar voor Android en IOS.

Boksen

Met deze mini-boksmachine train jij je vingers extra goed. Hij is heel makkelijk te gebruiken. Als je op ‘start’ drukt sla je met je vingers tegen de gele boksbal. Jouw score komt dan op het scherm te staan. Wie gaat jouw hoogste score verslaan?