ALLE KLEUREN

van de regenboog

Bubbelbar

Ga jij wel eens lekker in bad? Dan is het leuk om deze bubbelbar eens te proberen. Vul je bad met warm water en doe een paar stukjes van deze regenboog in het water. Voor je het weet is je bad gevuld met regenboogbubbels. (Lush)

wandhanger

Ben jij een beetje creatief? Dan maak je deze leuke regenboog wandhanger helemaal zelf. In deze set vind je alle dingen die je nodig hebt. Ook is er een uitleg bij die je stap voor stap kunt volgen.

(Xenos)

Sokken

Dit zijn hele bijzondere sokken. Ze hebben namelijk het patroon van de LHBT vlag. Dit staat voor recht op seksualiteit. Je mag zijn wie je bent. Het maakt niet uit wat iemands geslacht is. (Happy Socks)

zeep

Handen wassen is erg belangrijk. Maar handen wassen is leuker als je een gezellig zeepje hebt. Zoals deze in de kleuren van de regenboog. Het staat gezellig en ruikt nog lekker ook. (Etos)

poster

Zoek jij nog iets om je muur mee op te fleuren? Misschien is deze poster dan iets voor jou. Deze hippe poster kun je in verschillende maten bestellen. Bij Bol.com vind je nog veel meer mooie regenboog posters. (Bol.com)

waterfles

Neem jij ook vaak water mee? Dan is deze vrolijke fles wat voor jou. Deze waterfles staat helemaal vol met mooie regenbogen. Er zit een rietje in, zodat je makkelijk kunt drinken. (HEMA)