De Leukste

gadgets & apps

Sketchbook (app)

Teken jij graag? Met de app Sketchbook heb jij altijd een kladblok bij je. De app is gratis te downloaden. En het is makkelijk te gebruiken. Vanaf nu kun jij lekker tekenen op je tablet of telefoon.

ABCDate (app)

Samen dingen doen is leuker dan alleen! Misschien ben je op zoek naar een vriendschap of een relatie. Of zoek je een maatje om af en toe iets leuks mee te gaan doen? Aveleijn organiseert ABCDate avonden in de buurt. Kom jij op 19 augustus naar de avond bij de Bussenkamp? Dat kan alleen als je lid bent van ABCDate. Meld je aan via de kalender op ABCDate.nl.

zonnebrandcrème

Als je naar het strand of naar het zwembad gaat, is het belangrijk om goed op je spullen te letten. Maar wat nu als je even wilt zwemmen? Deze tube zonnebrandcrème is dan ideaal. Want het lijkt op een tube zonnebrandcrème, maar dat is het niet. Je kunt er namelijk heel erg makkelijk je sleutels in opbergen.

Sock Monkey

Je doet 2 sokken in de was en er komt er 1 uit. Herken je dit? Soms lijkt het erop dat er iemand in de was zit die jouw sokken op eet. Nu zijn er deze aapjes die jouw sokken bij elkaar houden in de was. Je klemt de aapjes aan de bovenkant van een paar sokken. Zo blijven ze goed bij elkaar in de wasmachine of droger.

Cat Mario (app)

Cat Mario is een spel. Het lijkt een beetje op de game Super Mario. Maar dit spel staat bekend om iets heel anders. Het is namelijk het meest lastige spel ter wereld. Durf jij het aan?