Bijna overal is wel een museum over

Gebruik nu de museumkiezer. Dan vind je een museum dat bij je past.

Een bezoekje aan een museum is leuk en leerzaam. Maar hoe kies je nou een leuk museum? Op de website naareenmuseum.nl vind je de museumkiezer. Hiermee vind je een museum dat bij je past. Je vult in wat je interessant vindt. Ook vul je in wat je leuk vindt. Bijvoorbeeld een groot museum, of liever een klein museum. Je kunt invullen hoe ver je wilt reizen naar het museum. En of je wilt dat er een restaurant bij is.

Naareenmuseum.nl

Het kan zijn dat je niet vaak naar een museum gaat, maar dat wel wilt. Je vindt het bijvoorbeeld spannend of ingewikkeld. De website naareenmuseum.nl kan dit makkelijker voor je maken. Je krijgt hier uitleg over de museumkaart en over verschillende musea. Je komt ook Steffie tegen op deze website. Steffie is goed in het makkelijk uitleggen van moeilijke onderwerpen.

Museum.steffie.nl

Op de website museum.steffie.nl wordt uitgelegd hoe een museum werkt. Steffie vertelt wat een museum is, wat je er kunt zien en doen en hoe een museum werkt.

Rijksmuseum Twenthe

Eli en Ingrid gingen in december naar Rijksmuseum Twenthe. Ze testten of dit museum voor iedereen goed te bezoeken is. Bekijk hier wat zij ontdekten.